Apple: 'Samsung schendt met Galaxy S III onze patenten'

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 september 2012 19:04

iPad

Apple claimt in een aanklacht tegen Samsung die in februari werd ingediend dat 17 producten van Samsung inbreuk maken op zijn patenten. Het bedrijf voegt nu vier nieuwe producten toe aan de lijst, waaronder de Galaxy S III.

De iPhone-producent diende in februari een aanklacht tegen Samsung in bij de rechtbank in San Jose, Californië in de Verenigde Staten. Het bedrijf claimde in de originele aanklacht dat Samsung met maar liefst 17 verschillende apparaten inbreuk maakt op zijn patenten.

Galaxy S III

Apple blijkt nu dus vier extra apparaten te hebben ontdekt die eveneens de patenten zouden schenden. Eén van de apparaten zou de Samsung Galaxy S III zijn. Het is onduidelijk welke andere drie apparaten aan de lijst heeft toegevoegd.

Apple en Samsung zijn al lange tijd in een juridische strijd verwikkeld. Beide bedrijven beschuldigen elkaar in rechtszaken van patentschending. Apple behaalde onlangs een grote overwinning op Samsung. De jury in een Amerikaanse rechtszaak oordeelde dat Samsung zowel de iPhone als iPad heeft gekopieerd en wijst Apple een schadevergoeding van maar liefst 800 miljoen euro toe.

0 Reactie(s) op: Apple: 'Samsung schendt met Galaxy S III onze patenten'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.