Apple’s VP van de retail-afdeling Jerry McDougal stapt op

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 januari 2013 13:24

Mac

Jerry McDougal stapt op bij Apple als vice president (VP) van de retail-afdeling. Jim Bean, die op dit moment nog verantwoordelijk is voor de financiën van Apple, neemt de functie van McDougal over.

Anonieme bronnen melden aan AllThingsD dat McDougal wegens persoonlijke redenen opstapt. De voormalig VP zou meer tijd met zijn familie willen doorbrengen. Zijn vertrek zou dus niets te maken hebben met conflicten binnen Apple. McDougal diende zijn ontslag vorige maand al in, maar het nieuws komt nu pas naar buiten.

Opvolger van John Browett

Het vertrek van McDougal is opvallend, aangezien hij werd gezien als de opvolger van Apple’s voormalig senior vice president (SVP) John Browett. Browett vertrok vorig jaar bij Apple, maar is tot op heden niet door een nieuwe SVP vervangen.

Jim Bean volgt McDougal op als VP van de retail-afdeling en neemt de taken van McDougal over. “Jim werkt al 15 jaar bij Apple en is een goede leider is die de cultuur en focus op klantenservice binnen Apple begrijpt”, zegt Steve Dowling, een woordvoerder van Apple, tegen AllThingsD.

0 Reactie(s) op: Apple’s VP van de retail-afdeling Jerry McDougal stapt op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.