Apple's One to One-trainingen behandelen voortaan ook iOS

Door: Wouter Hoeffnagel | 07 mei 2012 17:16

iPad

Apple gaat zijn aanbod aan One to One-trainingen uitbreiden. Voorheen waren de trainingen vooral gericht op het gebruik van Mac OS X. Door de groeiende populariteit van het iOS-platform heeft Apple besloten de One to One-trainingen voortaan ook te richten op zijn mobiele platform.

9to5Mac meldt dat de One to One-trainingen voortaan ook de iPhone, iPad, iCloud en andere iOS-producten zullen behandelen. De One to One-trainingen zijn voor 99 euro beschikbaar en helpt gebruikers die geen ervaring hebben met Apple-producten de basis te begrijpen.

Andere wijzigingen

Naast de nieuwe onderwerpen waar de trainingen betrekking op zullen hebben heeft Apple ook een aantal andere wijzigingen doorgevoerd aan het programma. Zo konden gebruikers voorheen sessies in plannen per uur. In de vernieuwde variant biedt Apple ook een optie voor 30 minuten aan voor gebruikers die minder tijd nodig hebben. Het bedrijf denkt ook aan gebruikers die juist meer tijd nodig hebben. Voor hen is de mogelijkheid toegevoegd om een sessie van twee uur in te plannen.

Als onderdeel van de trainingen geeft Apple ook workshops, waarbij groepen gebruikers gezamenlijk uitleg krijgen over een specifiek onderwerp. Deze workshops droegen voorheen simpelweg de naam 'workshops'. Apple wijzigt dit in 'Group Sessions' en stelt de workshops actiever te gaan promoten.

0 Reactie(s) op: Apple's One to One-trainingen behandelen voortaan ook iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.