Apple’s ’12 dagen cadeaus’-actie vandaag gestart

Door: Wouter Hoeffnagel | 26 december 2012 17:13

Nieuws

Apple geeft je vanaf vandaag iedere dag een kerstcadeau. De cadeautjes zijn beschikbaar via onder andere de 12 dagen cadeaus-app, die gratis in de App Store te downloaden is.

De weggeefactie van Apple loopt van 26 december 2012 tot 6 januari 2013. Apple-gebruikers krijgen in deze periode van Apple dagelijks een gratis app, e-boek, muzieknummer of film. De content is doorgaans alleen tegen betaling gratis, maar wordt vanwege de feestdagen gratis weggegeven.

EP van Maroon 5

Het cadeau bestaat vandaag uit de gratis EP ‘Holiday Gift’ van de band Maroon 5. De EP bevat zowel gratis muzieknummers als een gratis muziekvideo. Wil jij deze EP gratis downloaden? Wees er dan op tijd bij! Ieder cadeau is slechts 24 uur te downloaden, waarna voor de content weer moet worden betaald.

De cadeautjes zijn voor iPhone-, iPod touch- en iPad-gebruikers te downloaden via de gratis app ’12 dagen cadeaus’. Heb jij geen iPhone, iPod touch of iPad tot je beschikking maar wil je de cadeaus toch graag ontvangen? Dan kan je deze ook via iTunes binnenhalen op je Mac of Windows-machine.

0 Reactie(s) op: Apple’s ’12 dagen cadeaus’-actie vandaag gestart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.