Apple roept voorraad Mac Pro's terug - nieuw model op komst?

Door: Wouter Hoeffnagel | 06 juni 2012 15:07

Nieuws

Apple heeft Apple-winkels opgeroepen hun voorraad Mac Pro's terug te sturen. Het terugroepen van de voorraad Mac Pro's doen vermoeden dat Apple binnenkort een nieuwe versie van de Mac Pro lanceert.

MacRumors heeft ongeveer honderd Amerikaanse Apple-winkels gevraagd naar de beschikbaarheid van de Mac Pro. Uit de rondvraag komt naar voren dat bijna de Mac Pro bij bijna alle winkels niet op voorraad is. Alleen bij vier winkels in Californië en één in Texas kan je het apparaat momenteel direct ophalen. Medewerkers van de winkels zouden instructies hebben gekregen om klanten die op zoek zijn naar een Mac Pro door te verwijzen naar de online Apple Store.

Leveringsdatum

De leveringsdatum die Apple-winkels online vermelden voor de Mac Pro verschilt. Een aantal blogs meldt het apparaat op 12 of 13 juni te kunnen leveren. Dit is kort na het World Wide Developer Conference, dat voor maandag 12 juni op de planning staat. Het is dan ook mogelijk dat Apple op het WWDC de nieuwe Mac Pro introduceert. Dit wordt echter tegengesproken door de leveringsdatum van 8 of 9 juni die een aantal andere Apple-winkels noemen. Het blijft dus speculeren.

De Mac Pro heeft twee jaar geleden voor het laatst een update gekregen. Onder Mac Pro-gebruikers bestaat dan ook veel onzekerheid over de toekomst van het apparaat. Een groep gebruikers riep Apple vorige maand nog via een Facebook-groep op meer duidelijkheid te geven over de toekomst van de Mac Pro.

0 Reactie(s) op: Apple roept voorraad Mac Pro's terug - nieuw model op komst?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.