Apple presenteert morgen zijn financiële resultaten over Q1 2013

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 januari 2013 19:24

Mac

Apple kondigt aan morgen zijn financiële resultaten over het eerste kwartaal van 2013 te presenteren. Het bedrijf organiseert hiervoor morgenavond een conference call.

De conference call wordt om 23:00 Nederlandse tijd gehouden en is alleen voor de pers toegankelijk. De presentatie van de financiële resultaten wordt gezien als Apple's meest belangrijke presentatie in tijden. De waarde van het aandeel Apple is afgelopen jaar hard gedaald. Met de presentatie van zijn financiële resultaten kan het bedrijf wellicht deze negatieve trend doorbreken.

Eerdere resultaten

Tot nu toe kon het bedrijf ieder kwartaal opnieuw een groei melden. Apple wist in het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2012 37,04 miljoen iPhones en 15,43 miljoen iPads te verkopen. Morgenavond weten we of Apple deze cijfers dit kwartaal opnieuw heeft verbeterd.

De timing van de presentatie lijkt misschien raar, aangezien 2013 net is begonnen. Apple's fiscale jaar loopt dus niet gelijk met de kalenderjaren, waardoor Apple eerste fiscale kwartaal van 2013 inmiddels is afgelopen. De cijfers worden gepresenteerd in een conference call, die alleen bijgewoond kan worden door journalisten. De call wordt na afloop van de presentatie voor het grote publiek beschikbaar gesteld.

0 Reactie(s) op: Apple presenteert morgen zijn financiële resultaten over Q1 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.