Apple organiseert deze maand een 'media-gerelateerd' evenement

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 januari 2012 17:24

iPad

Apple organiseert deze maand een belangrijk, maar kleinschalig evenement in New York. Op het evenement zou Apple een 'media-gerelateerde' aankondiging doen. Het evenement moet tegen het eind van januari plaats vinden.

Dit hebben bronnen 'dicht bij de situatie' gezegd tegen AllThingsD. TechCrunch stelt dat een onafhankelijke bron het evenement heeft bevestigd. De bronnen van AllThingsD zouden duidelijk hebben aangegeven dat Apple tijdens het evenement niet de iPad 3 gaat lanceren. De iPad 3 wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd. Ook ligt het gezien de locatie en het kleinschalige karakter van het evenement niet voor de hand dat Apple de iTV gaat lanceren.

Tijdens het evenement zou onder andere Eddy Cue, de Senior Vice President van Apple's 'Internet Software and Services'-afdeling, aanwezig zijn. Cue was vorig jaar aanwezig bij het evenement waarop News Corp haar iPad-app The Daily lanceerde. Het is daarom mogelijk dat Apple samen met een uitgeverij op het evenement opnieuw een aankondiging doet.

De bron van TechCrunch stelt dat het evenement in het teken staat van uitgeven en eBooks. Het evenement zou dan ook niet op consumenten, maar op uitgeverijen zijn gericht. Tijdens het evenement zou Apple onder andere een aantal verbeteringen aan het iBooks-platform bekend gaan maken.

0 Reactie(s) op: Apple organiseert deze maand een 'media-gerelateerd' evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.