Apple onthult iPad 3 op 7 maart

Door: Elmar Rekers | 29 februari 2012 09:47

Nieuws

Apple zal de iPad 3 op 7 maart uit de doeken doen. Dat werd dinsdagavond duidelijk uit een uitnodiging die de fabrikant uit Cupertino naar journalisten heeft gestuurd.

"Wij hebben iets dat u zeker moet zien. En aanraken", aldus Apple op de uitnodiging. Geruchten over een onthulling van de nieuwe iPad op woensdag 7 maart gingen al enige tijd rond, maar nu is dus zeker dat het bedrijf de tablet volgende week in San Francisco uit de doeken gaat doen.

Details over de iPad 3 zijn er door Apple nog niet gegeven. Wel gaan er hardnekkige geruchten dat Apple een Retina-beeldscherm voor de nieuwe tablet heeft ontwikkeld, met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Het zou hier wederom een scherm van 9,7 inch betreffen.

Dikkere iPad

Daarnaast zou de tablet een dualcore A6-processor krijgen en één millimeter dikker worden dan de iPad 2. Dit laatste om ruimte te kunnen maken voor een grotere batterij. 7 maart zal dus duidelijk worden of de vele geruchten van de laatste maanden op enige waarheid waren berust. Verwacht wordt dat Apple de iPad 3 kort na de onthulling in de winkels zal leggen.

0 Reactie(s) op: Apple onthult iPad 3 op 7 maart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.