Apple nodigt pers uit voor lancering iPad mini

Door: Elmar Rekers | 17 oktober 2012 09:39

Mac

Apple heeft Amerikaanse media uitgenodigd voor een persconferentie op 23 oktober. Alles wijst erop dat het bedrijf uit Cupertino hier de langverwachte iPad mini gaat presenteren.

Verschillende Amerikaanse media hebben de uitnodiging van Apple inmiddels bevestigd. "We've got a little more to show you", valt er op de uitnodiging te lezen. Hoewel Apple dus nog niet specifiek over de iPad mini spreekt, lijkt het bedrijf dus wel aan te sturen op de onthulling van 'iets kleins'.

Android-tablets

Geruchten over de iPad mini gaan al maanden rond. Ook de datum van de presentatie werd vorige week al bevestigd door verschillende bronnen. Met de iPad mini lijkt Apple de toenemende concurrentie van goedkope Android-tablets, zoals de Nexus 7 en Kindle Fire, het hoofd te willen bieden.

Volgens de laatste geruchten zullen er veel verschillende versies op de markt komen, waarbij de goedkoopste iPad mini voor 249 dollar van de hand zal gaan. De tablet krijgt een 7,85 inch-scherm en wordt aanzienlijk dunner en lichter dan de 'normale' iPad.

0 Reactie(s) op: Apple nodigt pers uit voor lancering iPad mini

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.