Apple nodigt Genius Bar-medewerkers uit voor Mountain Lion-beta

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 juni 2012 19:09

Mac

Apple nodigt Apple Store Genius Bar-medewerkers en 'Apple Creatives', medewerkers die workshops en de one-one-one-trainingen verzorgen, uit de betaversie van Mac OS X Mountain Lion te testen. De beta was voorheen alleen voor een selecte groep ontwikkelaars beschikbaar.

9to5Mac schrijft dat Apple de medewerkers via een email heeft uitgenodigd. De testen kunnen worden uitgevoerd op privé-Mac's van de medewerkers. Daarnaast vraagt Apple in de email de beta te gebruiken tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Het uitbreiden van de groep betatesters doet vermoeden dat Apple vaart wil zetten achter het afronden van Mountain Lion.

De mail waarin Apple medewerkers uitnodigt voor de testfase (bron: 9to5Mac)

Golden Master

De versie van OS X Mountain Lion waar de Genius Bar-medewerkers beschikking over krijgen is grotendeels afgerond. 9to5Mac weet echter te melden dat het niet om een Golden Master gaat. Een Golden Master is een versie van het besturingssysteem die gelijk is aan de definitieve versie en als model wordt gebruikt om het besturingssysteem op grote schaal te produceren.

De lancering van OS X Mountain Lion staat voor juli op de planning. Een exacte datum voor de lancering heeft Apple nog niet bekend gemaakt. Het besturingssysteem bevat meer dan 200 nieuwe features, waaronder een flink aantal features die we kennen uit iOS. Denk hierbij aan Reminders, Notes, Game Center, iMessage en Berichtencentrum.

0 Reactie(s) op: Apple nodigt Genius Bar-medewerkers uit voor Mountain Lion-beta

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.