Apple-leveranciers krijgen iOS 5 Golden Master in week van 23 september

Door: Wouter Hoeffnagel | 12 september 2011 16:10

Nieuws

Apple geeft de Golden Master van iOS 5 vrij aan haar leveranciers tussen 23 september en 30 september. Leveranciers kunnen hierdoor beginnen met het installeren van iOS 5 op nieuwe apparaten zoals de iPhone 5. Een Golden Master van software is doorgaans identiek aan de definitieve versie die aan het grote publiek beschikbaar wordt gesteld.

Dit heeft analist Ming-Chi Kuo gezegd tegen Apple Insider. Ming-Chi Kuo voorspelt dat de leveranciers twaalf dagen nodig hebben om de eerste iPhone 5's naar Apple te verschepen. Het vrijgeven van iOS 5 aan leveranciers in de week van 23 september komt daardoor overeen met eerdere geruchten die stellen dat de iPhone 5 medio oktober wordt gelanceerd.

Naast de iPhone 5 gaat Apple ook de vijfde generatie iPod touch voorzien van iOS 5. Ook dit apparaat wordt naar verwachting medio oktober gelanceerd. Het apparaat krijgt waarschijnlijk geen nieuwe specificaties, maar wordt wel beschikbaar in het wit. Wel doen er de laatste tijd geruchten de ronde over een iPod touch met 3G-ondersteuning. Het is echter maar de vraag of we deze 3G-functionaliteit daadwerkelijk in de vijfde generatie kunnen verwachten.

0 Reactie(s) op: Apple-leveranciers krijgen iOS 5 Golden Master in week van 23 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.