Apple 'lekt' nieuwe MacBook Pro

Door: Jeroen Boer | 26 oktober 2016 08:50

Nieuws

Het gerucht dat Apple morgen een MacBook Pro met een aanraakgevoelig OLED-scherm boven het toetsenbord aankondigt lijkt bevestigd. In een deze week uitgekomen update voor macOS Sierra is een afbeelding gevonden waarin Apple uitlegt hoe Apple Pay werkt op de nieuwe MacBook.

In de afbeeldingen die gevonden zijn door Mac Rumors in de laatste versie van macOS Sierra is duidelijk een contextgevoelig scherm te zien met daarin rechts een vingerafdruklezer. Deze kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een betaling te bevestigen. In de gevonden afbeelding wordt deze gebruikt in combinatie met Apple Pay. Het contextgevoelige scherm zou de Magic Toolbar heten. Lees ook: Apple kondigt nieuwe Macs aan op 27 oktober.

Verschillen

Vermoedelijk gaat het hier gezien de verhoudingen om de nieuwe 13 inch MacBook Pro. Hoewel alleen de bovenkant te zien is, zien we wel wat verschillen met het huidige model. Zo s de tekst MacBook Pro terug op de voorkant en zijn de luidsprekers op de bovenkant geplaatst. Ook het toetsenbord lijkt wat grote knoppen te hebben, mogelijk duidt dit op een toetsenbord dat lijkt op dat van de 12 inch MacBook.

Apple houdt morgen een persconferentie waarin vermoedelijk drie nieuwe MacBooks worden aangekondigd.

Bron: Mac Rumors

0 Reactie(s) op: Apple 'lekt' nieuwe MacBook Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.