'Apple lanceert volgende week 4K 21.5-inch iMac'

Door: jelle-peterse | 07 oktober 2015 12:08

Mac

Met het Apple Event van September achter de rug, is Apple nu klaar om wat nieuwe Mac hardware uit te brengen. Apple zou volgende week nieuwe 21.5 inch iMacs uitbrengen met een 4K scherm, volgens doorgaans betrouwbare bronnen.

De nieuwe iMacs zouden vanaf dinsdag in de winkels liggen, maar zijn dan nog maar beperkt beschikbaar. Vanaf november zou Apple pas gereed zijn om ze in grote aantallen te leveren. Een nieuwe 21.5 inch iMac kopen deze maand zou dus lastig kunnen worden.

De nieuwe 4K iMacs zullen er fysiek hetzelfde uitzien als de huidige niet-4K versie, dus de grootste vernieuwing zou hem zitten in het nieuwe scherm van 4096 x 2304 pixels en een veel snellere grafische kaart. Net als de 5K 27 inch iMac die vorig jaar werd gelanceerd, zullen de 4K iMacs wat duurder zijn dan de niet-4K versies.

Ook zou Apple werken aan een nieuwe Magic Mouse die Force Touch gaat integreren, en een nieuw Bluetooth toetsenbord met een betere batterijduur. Het is nog onduidelijk of deze nieuwe accessoires beschikbaar zullen zijn als de nieuwe iMacs uitkomen.

0 Reactie(s) op: 'Apple lanceert volgende week 4K 21.5-inch iMac'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.