Apple lanceert Safari 5.1.4

Door: Wouter Hoeffnagel | 13 maart 2012 19:45

Nieuws

Apple heeft Safari 5.1.4 beschikbaar gesteld. De nieuwe versie van Apple's webbrowser bevat een aantal updates die de beveiliging en stabiliteit van Safari verbeteren.

De nieuwe versie van Safari is beschikbaar via Software Update. Safari 5.1.4 verbetert onder andere de prestaties van JavaScript. Ook heeft het zoekveld van de browser een update gekregen, waardoor deze beter reageert nadat je van netwerkverbinding bent overgestapt. Daarnaast pakt de update een bug aan waardoor webpagina's een wit flikkerend beeld gaven als er werd geschakeld tussen verschillende Safari-schermen.

Linkjes in PDF-bestanden

In PDF-bestanden die via Safari worden opgeslagen zullen de linkjes voortaan blijven staan. Een andere bug die is aangepakt is het incompleet vertonen van Flash-content nadat met behulp van een beweging op de touchpad was ingezoomd in Safari. Het scherm van de Mac dimt niet langer als er HTML5-video's worden bekeken.

Voor alle wijzigingen die in Safari 5.1.4 zijn aangebracht kun je terecht bij de release notes die Apple heeft vrijgegeven.

0 Reactie(s) op: Apple lanceert Safari 5.1.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.