Apple lanceert in februari een 'vreemd' evenement

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 februari 2012 18:00

Nieuws

Het Japanse blog Macotakara schreef onlangs dat Apple in februari een evenement organiseert om de iPad 3 aan te kondigen. Het blog komt nu terug op deze claim. Apple zou wel degelijk een evenement organiseren in februari, maar hier geen nieuw product aankondigen.

Macotakara spreekt over een 'vreemd' evenement. Het is niet duidelijk wat dit betekent. Wel stelt Danbo van het Japanse blog dat Apple geen producten gaat aankondigen. Nieuwe productlanceringen zouden pas voor maart 2012 op de planning staan. De auteur geeft helaas geen andere informatie over het evenement.

Apple kan van alles van plan zijn met het geheimzinnige evenement. Zo is het mogelijk dat Apple tijdens het evenement in samenwerking met een ander bedrijf met een aankondiging komt. Denk hierbij aan de lancering van de iPad-app The Daily, die News Corp in samenwerking met Apple verzorgde.

Ook lanceerde Apple onlangs op een speciaal evenement in New York iBooks 2 en iBooks Author. Ook een dergelijke aankondiging kan op de planning staan.

0 Reactie(s) op: Apple lanceert in februari een 'vreemd' evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.