Apple lanceert 128GB-versie van de iPad

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 januari 2013 15:18

iPad

Apple lanceert een 128GB-versie van de vierde generatie iPad. Het apparaat is naast de grotere opslagruimte identiek aan de bestaande iPad. Het apparaat ligt vanaf volgende week dinsdag in de winkels.

Met de lancering van de 128GB-variant verdubbelt Apple de maximale hoeveelheid opslagruimte van de iPad. Voorheen was de iPad 64GB de grootste iPad die Apple kon leveren. De 128GB-versie van de iPad ligt vanaf dinsdag 5 februari in de winkels en is net als de huidige varianten beschikbaar in een zwarte of witte uitvoering. De iPad 128GB WiFi gaat over de toonbank voor 805 euro, terwijl je voor het WiFi + Celullar-model 935 euro kwijt bent.

Gericht op bedrijven

Met de grotere iPad wil Apple zich onder andere richten op bedrijven die werken met grote bestanden, zoals 3D-CAD-bestanden, röntgenfoto's, ruwe filmbeelden, muziekopnamen, blauwdrukken, trainingsvideo's of handleidingen. De iPad met 128GB opslagruimte is ook gericht op docenten en kunstenaars.

De vierde generatie iPad is voorzien van een 9,7 inch Retina-scherm en Apple’s A6X-processor. Het apparaat heeft een FaceTime-camera die HD-kwaliteit videobeelden levert en wordt geleverd met Apple’s nieuwe besturingssysteem iOS 6.1.

0 Reactie(s) op: Apple lanceert 128GB-versie van de iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.