Apple kondigt onderwijsevenement in New York aan

Door: Wouter Hoeffnagel | 11 januari 2012 19:19

iPad

Apple heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat op 19 januari 2012 in New York wordt georganiseerd. Op de uitnodiging kondigt Apple aan met een 'educatieve aankondiging' te komen.

De uitnodiging bestaat uit een krijtbord waarop de skyline van New York is getekend. Midden tussen alle wolkenkrabbers staat het logo van Apple. Onder de tekening staat de tekst 'Vergezel ons voor een educatieve uitnodiging in de Big Apple' ('Join us for an education announcement in the Big Apple'). Het evenement vindt plaats in het Guggenheim Museum.

Volgens eerdere geruchten gaat Apple op het evenement geen nieuwe hardware introduceren. Het bedrijf zou op het evenement een aantal verbeteringen aan het [urlx=http://www.apple.com/nl/ipad/built-in-apps/ibooks.html]iBooks-platform[/urlx] aan het publiek willen tonen. Ook gaan er geruchten dat Apple op het evenement aandacht gaat besteden aan iTunes U, een gratis dienst die toegang geeft tot educatieve content.

De uitnodiging voor het evenement (bron: The Loop)

Ook stellen geruchten dat Eddy Cue, de Senior Vice President van Apple's 'Internet Software and Services'-afdeling, aanwezig zal zijn bij het evenement. Cue was eerder aanwezig bij het evenement waarop Apple samen met News Corp de iPad-app The Daily lanceerde.

0 Reactie(s) op: Apple kondigt onderwijsevenement in New York aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.