Apple kondigt de Worldwide Developer Conference aan

Door: Wouter Hoeffnagel | 25 april 2012 15:40

Nieuws

Apple kondigt aan dat hdet Worldwide Developer Conference (WWDC) dit jaar van 11 tot 15 juni plaatsvindt. Het evenement wordt georganiseerd in het Moscane Center in San Francisco.

Ontwikkelaars kunnen tijdens de conferentie ruim honderd technische sessies bijwonen die door technici van Apple worden gegeven. Hierin krijgen ontwikkelaars informatie over onder andere Mac OS X Mountain Lion, de opvolger van Mac OS X Lion. Mountain Lion brengt een aantal features van iOS naar OS X. Denk hierbij aan iMessage, Reminders, Notification Center en AirPlay Mirroring.

iOS 6

Daarnaast kondigt Apple aan informatie te zullen verstrekken over iOS 6, de opvolger van iOS 5. Over dit besturingssysteem is tot nu toe weinig bekend. Ook reikt Apple de Apple Design Awards uit, een beloning voor de beste apps die dit jaar voor het iOS en OS X-platform zijn gelanceerd.

Het WWDC is eerder het toneel geweest van de lancering van meerdere iPhones. Met de lancering van de iPhone 4S week Apple van dit schema af. Het is onduidelijk of Apple dit jaar op de WWDC met een nieuwe iPhone komt.

Toegangskaarten

Ontwikkelaars kunnen via een de WWDC-website toegangskaarten voor de WWDC bestellen. De kaarten kosten 1599 dollar, zo'n 1200 euro, per stuk.

0 Reactie(s) op: Apple kondigt de Worldwide Developer Conference aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.