Apple kiest Action Movie FX als beste iPhone-app van het jaar

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 december 2012 16:51

iPad

Apple maakt de beste iOS-apps van 2012 bekend. De videobewerkingsapp Action Movie FX is dit jaar uitgeroepen tot beste app voor de iPhone, terwijl de schetsapp Paper by FiftyThree is verkozen tot beste iPad-app. Beide apps zijn gratis beschikbaar in de App Store.

Het op Rayman Origins gebaseerde Rayman Jungle Run is de beste iPhone-game van dit jaar. De game is beschikbaar voor 2,69 euro in de App Store. De puzzelgame The Room, te koop voor 1,79 euro, is door Apple uitgeroepen tot beste iPad-game.

Finalisten

Action Movie FX, Paper by FiftyThree, Rayman Jungle Run en The Room gingen de strijd aan met andere apps en games. Deze andere apps zijn weliswaar niet de beste app of game van het jaar geworden, maar zijn desondanks wel goede apps. Apple noemt deze apps ‘finalisten’. Airbnb, een gratis app waarmee je een slaapplek kunt vinden, en de game Super Hexagon zijn verkozen tot finalisten voor de iPhone. Super Hexagon kost 0,89 eurocent. De finalisten voor de iPad zijn de gratis Eurosport Player en de game Eufloria HD, die beschikbaar is voor 2,69 euro.

Naast de winnaar en finalisten zijn er natuurlijk veel meer goede apps voor zowel de iPhone als iPad beschikbaar in de App Store. Apple zet daarom een flink aantal leuke apps voor je op een rijtje. De apps zijn onverdeeld in de categorieën ontspanningsgames, trendbrekers, gamen nieuwe stijl, toveren met foto en video, geweldige rengames, intuïtieve touch, retro-games, delen met vrienden, pronkstukken, app-juweeltjes en game-juweeltjes.

0 Reactie(s) op: Apple kiest Action Movie FX als beste iPhone-app van het jaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.