Apple introduceert vernieuwde MacBook Air's

Door: Wouter Hoeffnagel | 20 juli 2011 15:38

Nieuws

Apple heeft haar vernieuwde reeks MacBook Air's gelanceerd. De nieuwe lichtgewicht laptops zijn voorzien van Intel-processors, ondersteunen de Thunderbolt-technologie en zijn voorzien van een toetsenbord met achtergrondverlichting.

De nieuwe MacBook Air's zijn gelijktijdig gelanceerd met Mac OS X Lion, het nieuwe besturingssysteem van Apple. De nieuwe laptops worden dan ook standaard geleverd met dit besturingssysteem. Je kunt kiezen uit een 11- en 13-inch model, waarbij de laptop op het dunste punt 0,3 cm dik is en op het dikste punt 1,7 cm. Het 11-inch model weegt 1,06 kg en heeft een batterijduur van vijf uur. Het 13-inch model weegt 1,32 kilogram en is uitgerust met een batterij die tot zeven uur stroom levert.

Apple heeft de MacBook Air's voorzien van de Intel HD Graphics 3000-GPU en kunnen met maximaal 4GB intern geheugen worden uitgerust. Het gaat hierbij om 1333-MHz geheugen. Ondanks het eerdere gerucht dat Apple de 64GB-variant van de 11-inch MacBook Air wilde schrappen blijkt deze versie gewoon beschikbaar te zijn. De nieuwe MacBook Air's zijn beschikbaar vanaf 949 euro en zijn vanaf morgen beschikbaar in de Apple Retail stores.

0 Reactie(s) op: Apple introduceert vernieuwde MacBook Air's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.