Apple hangt prijskaartje aan iCloud

Door: Elmar Rekers | 02 augustus 2011 13:52

Nieuws

Apple maakt vandaag de prijzen bekend van hun nieuwe iCloud-dienst. De dienst vervangt Apples MobileMe en maakt het voor gebruikers mogelijk al hun bestanden in de cloud op te slaan.

Apple komt vandaag voor het eerst met concrete details over iCloud. Zo wordt duidelijk dat iedere gebruiker 5 GB opslagruimte tot zijn beschikking krijgt en dat dit voor 20 dollar per jaar is uit te breiden tot 10 GB. Voor 40 dollar per jaar krijgt men 50 GB opslagruimte in de cloud.

Apple heeft vandaag de officiële iCloud-website live gezet en de dienst in bètavorm beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Wanneer de dienst voor het grote publiek te gebruiken is, blijft nog altijd onduidelijk. Ook is nog niet zeker of iCloud naar Nederland gaat komen.

In de cloud

Apple kondigde iCloud begin juni aan. Door zaken als muziek, documenten en apps in de cloud op te slaan kunnen gebruikers deze eenvoudig openen op verschillende apparaten. iCloud vervangt het door technische problemen geteisterde MobileMe. Voor deze dienst moest overigens 99 dollar per jaar worden neergeteld.

Bron: DigitalLife

0 Reactie(s) op: Apple hangt prijskaartje aan iCloud

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.