Apple Genius-logo verkocht via eBay

Door: Wouter Hoeffnagel | 07 januari 2013 14:22

Mac

De Genius Bar in de Apple Store in Amsterdam is voorzien van het bekende Apple Genius-logo. Deze logo’s kan je niet zo maar in de winkels kopen. Een onbekende verkoper wist echter toch een Genius-logo in handen te krijgen en heeft het logo op eBay verkocht.

Logo’s, afbeeldingen en andere items uit de Apple Store zijn doorgaans niet te koop, aangezien Apple het management van de winkels bij verbouwingen of een eventuele sluiting verplicht alle logo’s en andere visuele elementen te vernietigen. Het Apple Genius-logo is kennelijk aan deze vernietigingsronde ontkomen.

Gebruikssporen

De verkoper van het logo geeft op eBay aan dat het object gebruikssporen bevat. Verder lijkt het logo echter geen grote beschadigingen te hebben. Het gaat overigens alleen om de drie metaalkleurige ovalen die elkaar kruizen. De woorden ‘Genius Bar’ ontbreken.

Het logo werd aangeboden op de veilingwebsite eBay en liep tot 18 januari. Het logo is echter nu al verkocht via de ‘Buy It Now’-knop aan een anonieme koper voor 599,99 dollar, zo’n 455 euro.

0 Reactie(s) op: Apple Genius-logo verkocht via eBay

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.