Apple geeft onderdelen MacBook Pro 3G terug aan voormalig eigenaar

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 oktober 2011 18:00

Mac

De voormalig eigenaar van de MacBook Pro met 3G-ondersteuning heeft een aantal onderdelen terug gekregen van Apple. Carl Frega moest de MacBook Pro inleveren nadat hij het apparaat via eBay probeerde te verkopen. Het gaat om een prototype van een nooit gelanceerde MacBook Pro.

Apple claimde de MacBook Pro vorige maand en heeft deze op één september door een privédetective bij Frega laten ophalen. Frega meldt aan CNet dat hij een harde schijf, de batterij en het interne geheugen heeft teruggekregen. Dit zijn onderdelen die hij zelf in het apparaat heeft geïnstalleerd. Frega zegt dat hij verschillende verzoeken heeft ingediend om de onderdelen terug te krijgen.

Frega kocht de MacBook Pro 3G naar eigen zeggen van een Apple-technicus via Craigslist. De technicus zou het apparaat van Apple hebben gekregen om software mee te ontwikkelen, maar zelf nooit aan de slag zijn gegaan met de ingebouwde 3G-functionaliteit.

Apple heeft Frega voor de MacBook Pro 3G geen vergoeding gegeven. Frega schat zelf dat hij inclusief juridische kosten ongeveer 400 dollar is kwijt geweest aan de machine. Hij overweegt daarom de Apple-technicus die hem in eerste instantie het apparaat heeft verkocht aan te klagen.

Via: AppleInsider

0 Reactie(s) op: Apple geeft onderdelen MacBook Pro 3G terug aan voormalig eigenaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.