Apple gaat video’s van sessies tijdens de WWDC online plaatsen

Door: Wouter Hoeffnagel | 28 april 2013 12:29

iPad

Apple organiseert dit jaar opnieuw zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC. Kan jij niet bij de WWDC aanwezig zijn, maar wil je toch graag op de hoogte blijven? Apple plaatst tijdens de WWDC van iedere sessies een video online, waardoor je via internet op de hoogte kan blijven van alle ontwikkelingen.

Dit meldt The Next Web. Het online plaatsen van video’s van de sessies die tijdens de WWDC worden gegeven is niet nieuw. Ook van voorgaande edities van de WWDC heeft Apple video-opnames online gepubliceerd. Deze video’s verschenen doorgaans echter pas enkele dagen en in sommige gevallen zelfs enkele weken nadat de WWDC was afgelopen op internet. Dit jaar plaatst Apple de video’s direct na afloop van iedere sessie online. Je hoeft dus niet langer te wachten tot het WWDC volledig is afgelopen.

Laatste ontwikkelingen binnen Apple

De WWDC is een erg populair evenement. Ontwikkelaars worden op het evenement door Apple bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Apple-producten, zodat zij zich kunnen voorbereiden op aanstormende wijzigingen of introducties. Apple introduceert dit jaar naar verwachting iOS 7 op de conferentie.

De kaartjes voor de WWDC zijn altijd gewild, maar zijn dit jaar wel erg populair. De WWDC-kaartjes zijn in slechts twee minuten tijd volledig uitverkocht. Ontwikkelaars die nog geen kaartje hebben bemachtigd kunnen deze dus ook niet meer aanschaffen.

0 Reactie(s) op: Apple gaat video’s van sessies tijdens de WWDC online plaatsen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.