Apple en Samsung ruziën zelfs over zitplekken in rechtszaal

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 augustus 2012 13:48

Nieuws

Apple en Samsung zijn al lange tijd in een heftige juridische strijd verwikkeld. De partijen blijken zelfs met elkaar te ruziën over de plek waar zij in de rechtszaal plaatsnemen en de manier waarop naar de partijen wordt verwezen.

All Things D schrijft dat Samsung in de rechtszaal wordt omschreven als verdedigende partij, terwijl Apple gezien wordt als de aanklagende partij. Samsung is het hier vanwege zijn eigen claims tegen Apple in de rechtszaak niet mee eens. Samsung stelt dat beide partijen functioneren als zowel aanklagende als verdedigende partij en daarom gelijk behandeld moeten worden.

Dichter bij de jury

Daarnaast wil Samsung graag aan de tafel voor de aanklagende partijen plaatsnemen op het moment dat de claims van het bedrijf tegen Apple worden behandeld. Samsung stelt dat het standpunt van de jury kan worden beïnvloed doordat Apple in de rechtszaal dichter bij de jury zit.

Apple is het niet eens met de eisen van Samsung. Het bedrijf stelt dat Samsung zelf heeft besloten zijn claims tijdens de rechtszaak te laten behandelen. Daarnaast stelt Apple de maatregel tot gevolg heeft dat de partijen dagelijks van tafel moeten ruilen, wat simpelweg niet praktisch zou zijn.

0 Reactie(s) op: Apple en Samsung ruziën zelfs over zitplekken in rechtszaal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.