Apple: ‘Chinese lancering van de iPhone 5 is een groot succes’

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 december 2012 13:29

Nieuws

De iPhone 5 is tijdens de lancering in China op 14 december twee miljoen keer over de toonbank gegaan. De lancering is hiermee volgens Apple een groot succes.

Apple’s CEO Tim Cook reageert verheugd op het nieuws en schrijft op Apple’s website: “De reactie van klanten in China op de iPhone 5 is geweldig. De iPhone 5 vestigt een nieuw record met de beste verkoop in het eerste weekend na een lancering in China. China is een erg belangrijke markt voor ons en Chinese klanten kunnen niet wachten om Apple-producten in handen te krijgen”.

Investeerders hebben geen vertrouwen

Investeerders leken afgelopen vrijdag weinig vertrouwen te hebben in de lancering van de iPhone 5 in China. De waarde van het aandeel Apple daalde afgelopen vrijdag opnieuw. Zowel The Guardian als The Wall Street Journal melden daarnaast dat de iPhone 5 met minder enthousiasme is ontvangen dan eerdere iPhones.

De iPhone 5 moet nog voor het eind van deze maand in 100 landen beschikbaar zijn. Apple stelt dat de lancering van de iPhone 5 hiermee de snelste lancering van de iPhone ooit is.

0 Reactie(s) op: Apple: ‘Chinese lancering van de iPhone 5 is een groot succes’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.