Apple bouwt cafetaria voor medewerkers om geheimen te beschermen

Door: Wouter Hoeffnagel | 26 april 2012 19:22

Nieuws

Apple staat bekend om zijn beveiligingsmaatregelen die moeten voorkomen dat concurrenten of de media lucht krijgen van zijn plannen. Om de veiligheid van zijn geheimen te vergroten gaat Apple een cafetaria bouwen dat exclusief toegankelijk is voor Apple-medewerkers.

San Jose Mercury News schrijft dat Apple van het bestuur van Cupertino, de stad waar Apple's hoofdkantoor staat, toestemming heeft gekregen voor de bouw van het complex. Het cafataria wordt op enkele blokken afstand van zijn kantoorpanden. De locatie zou vooral bedoeld zijn voor medewerkers die werkzaam zijn voor Apple's kleinere locaties in Cupertino.

Veilig praten

Medewerkers die op dit moment iets willen eten doen dat vaak in de cafetaria's die voor het grote publiek toegankelijk zijn. De kans bestaat hierdoor dat de gesprekken van Apple-medewerkers door bijvoorbeeld concurrenten worden opgevangen. Het nieuwe cafetaria moet dit voorkomen en medewerkers een plek bieden waar zij veilig kunnen praten over projecten, onderzoeken of andere zaken waar zij aan werken.

Het complex krijgt een oppervlakte van bijna 2.000 vierkante meter. De faciliteit bevat naast een cafetaria ook vergaderruimtes, loungeplekken, een binnenplaats en een parkeergarage met zeventig parkeerplekken.

0 Reactie(s) op: Apple bouwt cafetaria voor medewerkers om geheimen te beschermen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.