Apple biedt opnieuw excuses Samsung aan in Britse kranten

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 november 2012 20:34

Nieuws

Apple maakt in de Britse krant opnieuw excuses aan Samsung. Het nieuwe excuus verwijst niet langer naar de uitspraken van zowel Duitse als Amerikaanse rechters en meldt alleen de rechtszaak in het Verenigd Koninkrijk over het kopiëren van de iPad van Samsung te hebben verloren.

Dit meldt The Next Web. Apple plaatste eerder ook al een excuus in Britse kranten en op zijn Britse website. Hierin stelde Apple eveneens dat de Britse rechter oordeelt dat Samsung met de Galaxy Tab de iPad niet heeft gekopieerd. De tablet van Samsung zouden hier simpelweg 'niet cool genoeg' voor zijn. In het excuus werd echter verwezen ook naar een aantal andere rechtszaken tegen Samsung die wel door Apple werden gewonnen.

Binnen 48 uur opnieuw excuus maken

Dit viel niet in goede aarde bij de Britse rechter, die gisteren stelde dat in het oorspronkelijke excuus niet daadwerkelijk excuus werd gemaakt. Apple liet weten hier tenminste 14 dagen voor nodig te hebben, maar hiermee neemt de Britse rechter geen genoegen. Apple moet binnen 48 uur alsnog excuses maken aan Samsung.

De iPhone-fabrikant maakt daarom alsnog opnieuw in een aantal Britse kranten. Op zijn Britse website vermeldt Apple echter het oorspronkelijk excuus en heeft het bedrijf dus nog geen wijzigingen aangebracht.

0 Reactie(s) op: Apple biedt opnieuw excuses Samsung aan in Britse kranten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.