Apple bezig met goedkopere iPhone

Door: jalmar-westerhoff | 01 maart 2011 09:44

iPad

Uit een gesprek dat Bernstein Research analist Toni Sacconaghi afgelopen week met Tim Cook had, blijkt dat Apple snode plannen zou hebben mbt. de prijzen van de iPhone. Uit het rapport blijkt dat Apple de iPhone-markt wil uitbreiden.

Cook gaf aan dat Apple-producten niet "just for the rich" moeten zijn. Uit het rapport van Sacconaghi blijkt dat Apple op zoek is naar een betere marktpositie.

Cook vertelde dat Apple plannen maakt voor het lager aanprijzen van de iPhone. Eerder rapporteerde MacWorld al over de iPhone-Nano, wellicht een kleinere en goedkopere iPhone. Of de Nano het antwoord is op de plannen van Apple is nog niet bekend, Cook liet daar niets over doorschemeren. Wel gaf hij aan dat Apple op de prepaid markt belangrijke stappen wil ondernemen. Vooral in China zou daar op dit moment al volop in worden geïnvesteerd.

Apple verwacht dat de tablet-markt op den duur de PC-markt gaat overstijgen. Cook denkt aan flinke concurrentie op tablet-gebied, meer dan tussen smartphones. Ook gaf hij aan dat Apple met de iPad een goede start heeft gemaakt, en dat er naast de lancering van de iPad 2 (a.s. woensdag) nog heel veel andere interessante dingen aan zitten te komen.

Lees meer op MacStories en Buisiness Insider

0 Reactie(s) op: Apple bezig met goedkopere iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.