Apple bespreekt toekomst iOS en OS X in juni

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 15 april 2015 10:27

iPhone

Apple zal in juni waarschijnlijk de eerste preview van de nieuwe iOS en OS X presenteren. Dat doet het bedrijf op de Worldwide Developers Conference (WWDC) die komende zomer plaats zal vinden in San Francisco.

Gisteren kondigde Apple via de officiële kanalen aan dat de WWDC dit jaar van 8 tot 12 juni plaatsvindt in San Francisco. Op de conferentie zal Apple waarschijnlijk een preview geven van de nieuwe versies van iOS en OS X. In iOS 9 zal de focus naar verwachting vooral liggen op bug fixes en het stabiliseren van het systeem. Daarnaast zal Apple waarschijnlijk ook de nieuwe Beats Music-app presenteren en een nieuwe Web TV-dienst voor Apple TV aankondigen.

26ste editie

De conferentie wordt voor de 26ste keer georganiseerd voor developers om samen de nieuwste ontwikkelingen rond Apple te bespreken. Op de WWDC verwacht Apple ruim duizend Apple-engineers en er zijn honderd technische lezingen voor de bezoekende ontwikkelaars. Daarnaast worden dit jaar ook weer de Apple Design Awards uitgereikt. De awards gaan naar de meest innovatieve apps voor de iPhone, iPad, Mac en Apple Watch.

We houden je deze zomer uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Apple en de WWDC. Houd de site en onze social media dus goed in de gaten!

0 Reactie(s) op: Apple bespreekt toekomst iOS en OS X in juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.