Apple beloont Apple Store-personeel met gratis apps

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 november 2012 19:10

iPad

Apple geeft Apple Store-werknemers vanaf deze week gratis apps cadeau. De apps zijn beschikbaar via 'App Discovery', een speciaal programma dat door Apple is opgezet voor zijn winkelpersoneel. Het is niet duidelijk hoe lang het programma beschikbaar zal blijven.

9to5Mac meldt op basis van bronnen die bij interne vergaderingen van Apple aanwezig zouden zijn geweest dat Apple met het App Discovery-programma werknemers tijdens de feestdagen een extraatje wil geven. Het is dan ook niet duidelijk of Apple Store-werknemers ook na de feestdagen gratis apps zullen blijven ontvangen.

Fruit Ninja

Het programma werkt met behulp van codes die werknemers in de Apple Store kunnen invoeren. Werknemers kunnen deze week met behulp van een code de app Fruit Ninja gratis downloaden. Het programma is op dit moment alleen beschikbaar op het iOS-platform. Apps voor de Mac zijn dus niet gratis beschikbaar.

Het is niet bekend welke apps Apple precies gaat weggeven. Wel wijst 9to5Mac op een contract dat Apple al langer met ontwikkelaars heeft voor het vertonen van apps op demo-apparaten in de Apple Stores. Het is dan ook goed mogelijk dat Apple deze apps nu gratis weggeeft aan Apple Store-medewerkers.

0 Reactie(s) op: Apple beloont Apple Store-personeel met gratis apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.