Apple belooft beterschap voor Kaarten-app iOS 6

Door: Elmar Rekers | 21 september 2012 10:24

iPad

Apple heeft tegenover website All Things D gereageerd op de kritiek die het heeft gekregen op de nieuwe Kaarten-app in iOS 6. "We lanceerde deze service met de wetenschap dat het een grote onderneming zou zijn."

iOS 6 is sinds woensdag te downloaden voor mobiele Apple-gebruikers en brengt als grootste vernieuwing een nieuwe Kaarten-app met zich mee. Veel gebruikers uitte echter al snel kritiek op de nieuwe plattegronden. Dit omdat de applicatie niet het niveau van het aan de kant geschoven Google Maps zou halen.

Reisinformatie

Gebruikers van Kaarten klagen onder meer over blanco plekken op de plattegrond en het ontbreken van reisinformatie van het openbaar vervoer. Een woordvoerder van Apple heeft donderdag gereageerd op deze kritiek en belooft beterschap. "We lanceerde deze service met de wetenschap dat het een grote onderneming zou zijn, en we beginnen dan ook pas net."

"We brengen constant verbeteringen aan, en omdat Kaarten een cloud-dienst is, zal het beter worden als steeds meer mensen er gebruik van maken. Daarnaast werken we aan manieren om een aantal van de uitstekende ov-apps uit de App Store in iOS Kaarten te integreren", aldus de verklaring van Apple.

0 Reactie(s) op: Apple belooft beterschap voor Kaarten-app iOS 6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.