Apple begint met het testen van Mac OS X 10.8

Door: Wouter Hoeffnagel | 31 oktober 2011 19:16

Mac

Apple is druk bezig met het testen van Mac OS X 10.8. 10.8 is de eerste grote update voor Mac OS X Lion, die sinds juli via de Mac App Store kan worden gedownload.

MacRumors heeft in de statistieken van haar website ontdekt dat een groeiend aantal bezoekers de website vanaf Mac OS X 10.8 bezoeken. De eerste bezoeken vanaf het besturingssysteem stammen uit augustus 2011, maar sinds begin oktober is een duidelijk toename te zien van het aantal bezoekers.

De website schrijft dat de bezoeken grotendeels afkomstig zijn vanaf IP-adressen die gekoppeld zijn aan Apple. Ook is de website meerdere keren bezocht vanaf locaties in de omgeving van Cupertino, waar de campus van Apple staat.

De statistieken van MacRumors over Mac OS X 10.8

Ter vergelijking heeft MacRumors de statistieken opgezocht die horen bij Mac OS X 10.7 Lion. Uit de statistieken blijkt dat eind oktober 2009 de eerste bezoekers gebruik maakte van Lion. Dit was ruim een jaar voor de eerste betaversie aan ontwikkelaars werd vrijgegeven en zelfs twintig maanden voordat Lion aan het grote publiek beschikbaar werd gesteld.

De statistieken van MacRumors over Mac OS X 10.7 Lion

Apple heeft officieel nog geen nieuwe grote release van Mac OS X aangekondigd. Naar verwachting krijgt ook Mac OS X 10.8 een dierennaam. Waarschijnlijk kiest Apple hierbij net als bij Mac OS X Tiger, Snow Leopard en Lion voor de naam van een katachtige.

0 Reactie(s) op: Apple begint met het testen van Mac OS X 10.8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.