App-review: Weather Station Pro

Door: Robin Smit | 06 januari 2012 14:27

iPad

Er is niets zo veranderlijk als het weer, dus het is altijd handig om op de hoogte te blijven van de laatste veranderingen hierin. Met Weatherstation Pro voor de iPad heb je in een oogopslag het weerbericht voor jouw favoriete locaties op je scherm.

Waar veel apps voor het weerbericht zich focussen op het aantal functies, wordt bij WeatherStation Pro alleen essentiële informatie weergegeven. Hieronder vallen zaken als huidige temperatuur, een simpele verwachting, windrichting en de lokale tijd. Het grote voordeel hiervan is dat de interface van Weatherstation Pro heel overzichtelijk is. Bovendien oogt deze ook heel rustig door het gebruik van zachte kleuren.

In de instellingen van de app zijn enkele favoriete steden te selecteren, waarvoor Weatherstation het weerbericht moet ophalen. Wanneer je meer informatie over het weer wilt hebben, zoals luchtvochtigheid of het aantal zonuren, dan is bijvoorbeeld de app WeatherPro een betere keuze.

Kortom

Weatherstation Pro is een mooi vormgegeven iPad app voor het weerbericht. In de app zijn enkele favoriete steden in te stellen, waarvoor basis informatie over het weer wordt weergegeven. Wanneer je meer uitgebreide informatie over het weer zou willen hebben, dan is Weatherstation Pro geen goede keuze. Wanneer je een simpel en duidelijk overzicht wenst, dan biedt de app precies wat je zoekt.

Bekijk Weather Station Pro verder in iTunes (iPad)

Beoordeling: 7/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: Weather Station Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.