App-review: Top Trouwlocaties

Door: Robin Smit | 11 januari 2012 11:20

iPad

Je trouwdag hoort de mooiste dag in je leven te zijn. Daarom wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten op een dag als deze. Een belangrijk onderdeel hiervan is de perfecte locatie. Met de app 'top trouwlocaties' kun je de mooiste locaties bekijken.

In de app zijn ruim 725 trouwlocaties opgenomen. Van deze locaties kunnen foto's worden bekeken en is basisinformatie beschikbaar. De foto's zijn vaak wel in een lage resolutie, dit maakt de beleving net iets minder. Om het zoeken naar een locatie eenvoudiger te maken, zijn ook een top 10 en aanbevolen locaties aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om op onder andere plaats, mogelijkheden en capaciteit te zoeken. Helaas worden in de app geen prijzen vermeld. Deze kan je wel krijgen door meer informatie over een vestiging aan te vragen.

In de app is ook een telefoonnummer opgenomen voor persoonlijk advies over een locatie. Het gebruik van dit nummer is kosteloos, wat erg handig is. Met behulp van dit telefonisch advies kan ook rekening worden gehouden met een bepaald budget, wat in de app zelf niet kan.

Kortom

Top Trouwlocaties is een app die het gemakkelijk maakt om de perfecte trouwlocatie te vinden. Met foto's en een uitgebreide beschrijving wordt een duidelijk beeld van de locaties gegeven. Ook is het mogelijk om op veel verschillende criteria te zoeken naar een locatie. Dit kan via de app, of met behulp van een gratis advieslijn. Een nadeel is wel dat er binnen de app geen prijzen worden weergegeven.

Bekijk Top Trouwlocaties verder in iTunes (iPhone & iPad)

Beoordeling: 7/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: Top Trouwlocaties

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.