App-review: Sketchbook Pro

Door: Robin Smit | 31 december 2011 12:11

Nieuws

Overal waar je bent de mooiste schetsen maken, of nog wat kleine aanpassingen maken aan schetsen die je eerder hebt gemaakt. Dat kan met Sketchbook Pro voor de iPad.

Sketchbook Pro is een app waarmee je schetsen en tekeningen kunt maken. Dit kan je doen door het gebruiken van meerdere tekenlagen, veel verschillende brushes en bepaalde effecten die allemaal aanwezig zijn in Sketchbook Pro. Het grote voordeel aan de app is, dat deze niet alleen beschikbaar is voor de iPad. Zo zijn er ook Sketchbook apps beschikbaar voor de iPhone, iPod Touch en in de Mac AppStore. Door integratie met iCloud worden schetsen automatisch uitgewisseld tussen de verschillende apparaten waar Sketchbook op is geïnstalleerd. Schetsen kunnen ook worden geëxporteerd naar Photoshop bestanden voor bewerking op de computer.

Sketchbook pro is erg prettig in het gebruik, door de innovatieve manier waarop de interface is geïntegreerd. Deze verdwijnt namelijk tijdens het tekenen en kan door simpele multi-Touch gebaren worden opgeroepen. Hierdoor heb je alleen op je scherm wat je echt nodig hebt. Alle gereedschappen zijn overigens erg overzichtelijk weergegeven, wat het gemakkelijk maakt om deze terug te vinden.

Sketchbook Pro is wel duidelijk een app voor de meer ervaren tekenaars door de vele mogelijkheden en natuurlijke manier van tekenen. Voor mensen die minder ervaren zijn met dergelijke apps, zou Sketch Club geen verkeerde keuze zijn.

Conclusie

Sketchbook pro is een prachtige app voor ervaren tekenaars die alles uit de iPad willen halen. De vele mogelijkheden van de app zorgen dat je niet snel iets mist. De integratie van iCloud maakt het mogelijk om op meerdere apparaten aan een tekening te werken.

Bekijk Sketchbook Pro verder in iTunes(iPad)

Beoordeling 9/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: Sketchbook Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.