App-review: Modern Combat 3: Fallen Nation

Door: ringo-van-dorst | 29 december 2011 12:53

Nieuws

Gameloft heeft met het derde deel in de Modern Combat serie een volwassen shooter afgeleverd met graphics die de computer- en consoleshooters van een paar jaar geleden evenaren. Geen flauwe prestatie voor een smartphone-game!

De game heeft een singleplayer campaign-mode en tevens een online en lokale multiplayer-mode. Beide game-modi zijn kwalitatief goed uitgewerkt en het opzetten van of meedoen aan een multiplayergame gaat vlekkeloos.

De actie en de algehele presentatie doen, naast de naam van de game, denken aan Call of Duty's Modern Warfare-reeks, en dat kan als een compliment worden opgevat. Introductiefilmpjes van de campaign-mode hebben een actiefilm-achtige uitstraling en laten schitterende in-game beelden zien. Doelen en benodigde acties worden duidelijk weergegeven middels een radar en aanwijzingen op het scherm.

Als we ingaan op de besturing, dan worden de tekortkomingen van deze game op iPhone / iPod Touch direct duidelijk. Een iPhone of iPod touch is gewoonweg in vrijwel alle opzichten te klein. Te klein om de beelden een "wow"effect te geven, te klein om zowel plaats te geven aan de beelden, het lopen, het rondkijken én bijvoorbeeld het schieten, bukken, inzoomen... Er is een gyro-optie aanwezig, maar tenzij je graag tijdens het spelen je scherm en je lichaam kantelt, zal je dit niet als prettig ervaren.

Kortom

Deze game is waarschijnlijk een ware sensatie voor iPad-gebruikers, maar is gewoonweg teveel voor het zakformaat van de iPhone of iPod Touch.

Bekijk Modern Combat 3: Fallen Nation verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 8/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: Modern Combat 3: Fallen Nation

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.