App-review: Expedia Hotels

Door: carolien-danckaerts | 28 december 2011 12:47

iPad

Wat een heerlijk idee, vanaf je iPhone je weekendje weg regelen! Je verzint een regio en vervolgens toont de Expedia-app allerlei leuke hotels in de buurt, zonder dat je zelf hoeft te gaan zoeken op internet. Dat is toch wel een heel lekker begin van je vakantie.

De Expedia-app doet wat je van de app verwacht: hij laat de beschikbare hotels zien in de regio waar je naartoe wilt op de door jou ingevoerde datum. Ook kun je (beknopte) informatie over de hotels opvragen en staan er diverse foto's bij. Als je hebt besloten welk hotel je wilt boeken kun je aangeven wat voor kamer je wil en of dit met of zonder ontbijt is. Tevens wordt aan elk hotel een aantal sterren toegekend naar aanleiding van beoordelingen om een beeld te geven van wat andere bezoekers van het hotel vonden.

Een minpunt van de app is dat er bijna alleen maar duurdere hotels getoond worden. Als je op zoek bent naar een budgethotel zul je echt een andere weg moeten bewandelen. Ook is het jammer dat je via de site geboekte hotels/arrangementen niet kunt wijzigen in de app.

Kortom

De Expedia-app is een heel goede uitkomst om op een eenvoudige manier een leuk hotel te boeken via je iPhone. De app is overzichtelijk en snel zodat de boeking je amper moeite zal kosten. Ook is het fijn dat er hotels in meerdere prijsklassen te vinden zijn in elke regio. Het is alleen jammer dat de prijzen van de hotelkamers ver boven het budget van de gemiddelde student liggen en dat je reeds geboekte uitstapjes niet kunt wijzigen via de app.

Bekijk Expedia Hotels verder in iTunes

Beoordeling 8/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: Expedia Hotels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.