App-review: CamScanner Pro

Door: Robin Smit | 01 januari 2012 12:21

Nieuws

Misschien komt het je bekend voor, je wilt hard-copy documenten digitaliseren, maar je hebt even geen scanner bij de hand. Voor dit probleem is er CamScanner, een app die documenten scant met behulp van de ingebouwde camera van je mobiele apparaat.

Scannen is echter niet het enige dat CamScanner Pro kan. Zo biedt de app meerdere handige hulpmiddelen om digitale documenten te ordenen, terug te vinden en te delen. Wanneer je een document scant is het mogelijk om de kwaliteit van de foto te verbeteren, zodat tekst beter te lezen is. Vervolgens kan door middel van OCR de tekst in het document worden gedigitaliseerd, zodat het mogelijk is om documenten later op inhoud te doorzoeken.

Deze laatste functie is waarschijnlijk een van de belangrijkste punten van de app. Bovendien werkt de functie ook erg goed, waardoor het erg eenvoudig is om documenten terug te vinden. Gescande documenten kunnen vanuit de app eenvoudig worden gedeeld, of worden opgeslagen op bijvoorbeeld iCloud of Dropbox.

Kortom

CamScanner Pro is een app die het gemakkelijk maakt om documenten door middel van de camera van een mobiel apparaat in te scannen. Met behulp van goed werkende OCR is het mogelijk om de documenten altijd eenvoudig terug te vinden.

Bekijk CamScanner Pro verder in iTunes(iPhone & iPad 2)

Beoordeling: 8/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: CamScanner Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.