App-review: Battery Boost Magic App

Door: carolien-danckaerts | 03 januari 2012 13:29

iPad

Elke smartphone-gebruiker kent het probleem dat de batterij na 1 à 2 dagen leeg is. Dat kan soms lastig zijn en daar wordt door appontwikkelaars slim op ingespeeld. Er zijn tientallen apps op de markt die beloven de batterijduur te verlengen. Ook Battery Boost Magic is zo'n app.

Bij het starten van de app valt op dat deze een strakke interface heeft met onderin duidelijke knoppen. De eerste knop bevat informatie over de accustatus van de telefoon en hoe lang er nog mee gewerkt kan worden. Deze data lijkt vrij goed te kloppen en dat is prettig. Tevens bevat Battery Boost Magic tips om de accu te sparen, een speciale laadprocedure waardoor de accu het langer vol zal houden en nog wat vragen (met antwoord) over gebruik van de app.

Deze indeling maakt het geheel erg overzichtelijk en makkelijk in de bediening.

Kortom

Battery Boost Magic is een app die er gelikt uitziet, met een aantal handige functies. Of de batterij door het speciale laadcircuit echt langer meegaat is moeilijk te zeggen. Als het al zo is zal het hoogstens een paar uur zijn. Ik merkte weinig tot geen verschil en dat is jammer. De tips zijn leuk en de statistieken erg handig.

Bekijk Battery Boost Magic App verder in iTunes (iPhone & iPad)

Beoordeling: 7/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: Battery Boost Magic App

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.