App-ontwikkelaars naar Amsterdam voor Mdevcon 2013

Door: Elmar Rekers | 04 februari 2013 12:00

Mac

Na een succesvolle eerste editie in 2012, zal Mdevcon in maart terugkeren naar Amsterdam. De tweedaagse conferentie is gericht op ontwikkelaars van mobiele apps en software, waarbij in 2013 specifiek aandacht wordt gegeven aan startende ontwikkelaars.

De conferentie start op donderdag 14 maart met een vijftal workshops. Zo is er een tutorial te volgen voor het ontwikkelen van iOS-games in Cocos2D, het bouwen van geanimeerde gebruikersinterfases en kan er het een en ander geleerd worden over beveiliging en kwaliteitsgaranties.

Voor mensen die bekend zijn met iOS, maar nog niet weten hoe ze een app moeten ontwikkelen, introduceert Mdevcon de zogenoemde Big Nerd Ranch. Volgens de organisator stoomt deze ‘crash course’ bezoekers in één dag klaar voor het ontwikkelen van mobiele applicaties. “Dit is een uitstekende manier om met het ontwikkelen van mobiele apps te beginnen, en het bereidt je voor op de tweede dag van de conferentie”, aldus organisator Ivo Jansch in het persbericht.

Programma Mdevcon 2013

15 maart is de centrale conferentiedag. Deze zal geopend worden door spreker Martin Legris, mede ontwikkelaar van verschillende mobiele telefoons en gespecialiseerd in het maken van intuïtieve gebruikersinterfaces. Zie de Mdevcon-website voor het complete overzicht van alle workshops en sprekers.

De tutorials en sprekers zullen zich richten op het ontwikkelen van apps en programmatuur voor iOS, Android en andere mobiele platformen. Hierdoor verwacht de organisatie een diversiteit aan ontwikkelaars samen te brengen. Net als vorig jaar zal Mdevcon plaatsvinden in het Tuschinski theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via Paydro.

0 Reactie(s) op: App-ontwikkelaars naar Amsterdam voor Mdevcon 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.