App Crumbles: Stanza, Unblock me, Belbundel en Stufi

Door: Redactie Computer!Totaal | 02 maart 2010 14:52

Review

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: Stanza, Unblock me, Belbundel, Stufi

Stanza

Met deze gratis app maak je van je iPhone een heuse e-bookreader. En nog een heel fraaie ook, met veel opties.

Zo kun je onder andere het lettertype, de grootte van het lettertype en de ‘papiersoort’ instellen. Ook kun je aangeven of je zwarte letters op een lichte achtergrond wilt, of juist witte letters op een donkere achtergrond. Stanza is niet alleen een app om e-books mee te lezen. Je kunt er ook boeken mee downloaden, zowel fictie als non-fictie en zowel betaald als gratis. De online catalogus bevat meer dan vijftigduizend gratis e-books, waaronder tijdloze klassiekers zoals 1984 van George Orwell. Met de eveneens gratis desktopversie van Stanza kun je de e-books die op je pc staan omzetten en kopiëren naar je iPhone.

Stanza

Prijs Gratis

Omvang 5,6 MB

Unblock Me Free

Dit populaire spel is simpel maar erg verslavend. Versleep de bruine houten blokken, net zolang totdat het rode blok door de opening uit het bord kan worden gesleept.

Unblock me free

Prijs Gratis

Omvang 1,9 MB

Belbundel

Met deze applicatie kun je snel zien hoeveel beltegoed en hoeveel sms’jes je nog hebt. Ook krijg je inzicht in de kosten die je buiten je bundel om hebt gemaakt en in de hoogte van je laatste factuur. Alleen voor T-Mobile-klanten met een consumentenabonnement.

Belbundel

Prijs 0,79

Omvang 0,4 MB

Stufi

Studenten met een ING-rekening opgelet: met deze app weet je tot op de minuut nauwkeurig hoe lang het nog duurt voordat je studiefinanciering wordt gestort.

Stufi

Prijs Gratis

Omvang 0,8 MB

0 Reactie(s) op: App Crumbles: Stanza, Unblock me, Belbundel en Stufi

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.