App Crumbles: Shazam, 9292ov, GrayPhix en Thuisbezorgd.nl.

Door: Redactie Computer!Totaal | 17 maart 2010 10:49

Nieuws

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. Toch willen wij een aantal van deze Apps even in de spotlight zetten. deze keer besrpeken wij Shazam, 9292ov, GrayPhix en Thuisbezorgd.nl.

Shazam

Dit is een van die apps die op geen enkele iPhone mag ontbreken, omdat je iedereen ermee versteld kunt laten staan. Als je wilt weten hoe een nummer heet dat op de radio of in een café wordt gedraaid, dan start je Shazam op en houd je de iPhone zo dicht mogelijk bij de luidspreker. Vervolgens weet je binnen enkele seconden alles over de artiest, de naam van het nummer, op welke cd het te vinden is, enzovoort. Vaak kun je ook nog direct de bijbehorende videoclip op YouTube bekijken. Je krijgt recensies en bibliografieën van artiesten te zien en het is mogelijk om tags aan te maken. Als je die tags op een kaart bekijkt, zie je waar je allemaal bent geweest. Uiteraard kun je de muziek ook meteen via iTunes kopen.

download Shazam

Prijs Gratis

Omvang 0,6 MB

9292ov GPS

De populaire website voor het openbaar vervoer heeft natuurlijk ook een eigen app. Bepaal de ideale reisroute aan de hand van je huidige positie, of voer je adres of het gewenste (trein)station in.

Download 9292ov

Prijs Gratis

Omvang 2,7 MB

GrayPhix

GrapPhix is een app waarmee je foto's die met je iPhone zijn gemaakt, kunt omzetten in grijstinten. Je hebt de keuze uit normale, heldere en donkere grijstinten.

download GrayPhix

Prijs € 0,79

Omvang 0,2 MB

Thuisbezorgd.nl

Bestel je eten online, met deze gratis app van Thuisbezorgd.nl. Aan de hand van je gps-locatie of postcode vind je snel en eenvoudig de dichtstbijzijnde restaurants.

Download Thuizbezorgd.nl

Prijs

Gratis

Omvang

0,3 MB

0 Reactie(s) op: App Crumbles: Shazam, 9292ov, GrayPhix en Thuisbezorgd.nl.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.