App crumbles: RunKeeper Free, Shakespeare, iHandy Level Free, Convert Everything FREE.

Door: Redactie Computer!Totaal | 08 maart 2010 13:38

Review

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: RunKeeper Free, Shakespeare, iHandy Level Free, Convert Everything FREE.

RunKeeper Free

Met deze applicatie kun je de resultaten van je buitenactiviteiten bijhouden. Ideaal dus voor hardlopers, fietsers, skiërs en wandelaars. RunKeeper Free meet de afgelegde afstand met behulp van het in je iPhone ingebouwde GPS. Naast de afstand berekent de app onder andere de tijdsduur, het tempo, de snelheid en het stijgingspercentage. Ook maakt hij het mogelijk om de afgelegde route terug te zien op de kaart. Als je begint met hardlopen of fietsen, druk je simpelweg op Start en RunKeeper doet automatisch de rest. Alle resultaten kun je opslaan op je persoonlijke dashboard op www.runkeeper.com en vervolgens delen met vrienden, dankzij de integratie met onder andere Twitter en Facebook.

runkeeper free

Prijs Gratis

Omvang 0,5 MB

Shakespeare

Het complete werk van Shakespeare in een enkele app? Inderdaad! Met deze app heb je veertig toneelstukken, zes gedichten en 154 sonnetten in je broekzak. Met de handige zoekfunctie achterhaal je bovendien snel uit welk werk een bepaalde quote afkomstig is.

Shakespear

Prijs Gratis

Omvang 28,8 MB

iHandy Level Free

Dankzij iHandy heb je altijd een waterpas bij de hand. Wil je even controleren of een fotolijst recht hangt? Houd je iPhone met iHandy Level Free ernaast en je weet het zeker.

iHandy Level Free

Prijs Gratis

Omvang 3,4 MB`

Convert Everything FREE

Dit is een handige app waarmee je allerlei eenheden kunt omrekenen. Behalve valuta converteert hij ook afstanden, oppervlakte, gewicht, volume, temperatuur, tijd en snelheid.

Convert Everything FREE

Prijs Gratis

Omvang 0,7 MB

0 Reactie(s) op: App crumbles: RunKeeper Free, Shakespeare, iHandy Level Free, Convert Everything FREE.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.