App crumbles: NASA app voor iPhone

Door: Redactie Computer!Totaal | 31 maart 2010 08:52

iPad

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: NASA app for iPhone, ANWB Verkeer, NOS Journaal en NIKEiD.

NASA app for iPhone

Met deze prachtige app kom je alles te weten over de missies van de NASA. Deze app geeft uitgebreide samenvattingen van de projecten waar de NASA momenteel aan werkt. Zo kun je bijvoorbeeld up-to-date informatie vinden over het internationale ruimtestation ISS en de plannen om een permanent onderzoeksstation op de maan te bouwen. Volg astronauten op de voet via de Mission Orbit Tracker. Per missie is er een timer die aangeeft hoe lang het nog duurt tot een eventuele volgende lancering. De foto's en video's zijn erg fraai en in hoge resolutie; daarom is het wel aan te raden om een wifi-verbinding te gebruiken. De NASA-app is een van de mooiste applicaties van dit moment en een must voor iedereen die in ruimtevaart geïnteresseerd is.

Prijs Gratis

Omvang 1,4 MB

ANWB Verkeer

Bekijk up-to-date file-informatie, snelwegcamera's van Rijkswaterstaat en neem bij pech snel en eenvoudig contact op met de ANWB Wegenwacht. Die weet meteen waar jij je bevindt, omdat je positie automatisch kan worden doorgegeven.

Prijs Gratis

Omvang 0,5 MB

NOS Journaal

Als je snel nog even het laatste NOS Journaal wilt zien, dan is deze app onmisbaar. Het journaal is bijna direct nadat het op televisie is geweest al via de iPhone te bekijken, zowel staand als liggend. De kwaliteit is uitstekend en zelfs via 3G is het NOS Journaal zo prima te bekijken. Toch is de beeldkwaliteit logischerwijs veel beter wanneer u het via een draadloos netwerk bekijkt. Als je een bepaald nieuwsitem nog een keer wilt zien, dan kun je snel even door- of terugspoelen. Er is verder helemaal niets in te stellen, de app werkt heel simpel en snel. Top!

Prijs Gratis

Omvang 1,0 MB

NIKEiD

Maak een foto van jezelf en deze app geeft je vervolgens kledingadvies, aan de hand van de in de foto aanwezige kleuren. Laat je verrassen met Colour Shuffle en bestel direct online je kleding vanuit deze app.

Prijs Gratis

Omvang 7,3 MB

0 Reactie(s) op: App crumbles: NASA app voor iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.