App Crumbles: Buienradar, Camera Plus, CNBC en Paper Toss

Door: Redactie Computer!Totaal | 18 februari 2010 10:15

Review

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: Buienradar, Camera Plus, CNBC en Paper Toss.

Camera Plus

Met deze gratis app kun je nog betere foto's maken met je iPhone. Hij maakt het mogelijk om eindelijk ook (tot vier keer) in te zoomen, hoewel het daarbij uiteraard wel om digitale zoom gaat. Verder biedt Camera Plus de mogelijkheid een 'gesimuleerde flits' toe te passen, waarmee je foto een stuk lichter wordt. Je krijgt bovendien direct een preview te zien van de foto, onmiddellijk nadat je hebt afgedrukt. Zo kun je meteen beslissen of je de foto over moet maken.

Camera Plus

Prijs Gratis

Omvang 1,4 MB

Buienradar.nl

Dit is typisch een app die gewoonweg niet mag ontbreken op je iPhone. Waar je in Nederland of Belgie ook bent, met Buienradar.nl bekijk je nauwkeurig aan de hand van je gps-locatie of het gaat regenen. Naast een buienradar biedt deze applicatie actuele file-informatie, het laatste weerbericht en de weersverwachting. Satellietbeelden geven daarbij een overzicht van locaties met bewolking of zonneschijn. Ook krijg je informatie over de zonkracht, bewolking en neerslag in Europa.

Buienradar.nl

Prijs Gratis

Omvang 0,8 MB

CNBC Real-Time

Bekijk de beurskoersen van NYSE en NASDAQ in realtime, met deze gratis app van CNBC. Houd je eigen aandelen in de gaten met de Stock Watchlists en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien krijg je elke dag toegang tot meer dan 150 nieuwe video's.

CNBC Realtime

Prijs Gratis

Omvang 1,4 MB

Paper Toss

Dit spel lijkt eenvoudig: gooi door een sleepbeweging van je vinger de papierprop in de prullenbak. Maar houd wel rekening met de ventilator! Hoe verder je moet gooien, hoe moeilijker het wordt. Je hebt de keuze uit vier afstanden: drie op kantoor en een op een luchthaven.

Paper Toss

Prijs Gratis

Omvang 7,1 MB

0 Reactie(s) op: App Crumbles: Buienradar, Camera Plus, CNBC en Paper Toss

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.