App Crumbles: Bejeweled2, Comics, iSmoke en Kenteken

Door: Redactie Computer!Totaal | 22 februari 2010 08:42

Review

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: Bejeweled 2, comics, iSmoke en Kenteken.

Bejeweled 2

Een van de populairste games voor smartphones is Bejeweled 2, en uiteraard is dit spel ook voor de iPhone verkrijgbaar. Maak met een sleepbeweging van je vinger combinaties van drie, vier of vijf edelstenen en verbeter je topscore. Deze app heeft drie spelvarianten, die zowel in staande als liggende modus kunnen worden gespeeld.

Bejeweled2

Prijs €2,39

Omvang 7,3 MB

Comics

Voor liefhebbers van comics is dit een niet te missen app. Download meer dan veertig gratis comics en koop de nieuwste strips online. Inclusief een push-mogelijkheid die je waarschuwt zodra er een nieuwe aflevering van je favoriete serie verschijnt.

Comics

Prijs Gratis

Omvang 6,3 MB

iSmoke

Wil je stoppen of minderen met roken? Met iSmoke kun je je rookgedrag in kaart brengen en de kosten inzichtelijk maken. Iedere keer dat je een peukje opsteekt, voer je dit in door eenmaal op je iPhone te tikken.

iSmoke

Prijs €0,79

Omvang 0,5 MB

Kenteken

Deze app toont allerlei gegevens over motorvoertuigen. Aan de hand van het kenteken kun je gegevens als voertuigsoort, merk, type, brandstof en de vervaldatum van de APK opvragen. De informatie die wordt getoond, is afkomstig uit de database van de Dienst Wegverkeer (RDW).

Kenteken

Prijs Gratis

Omvang 0,1 MB

0 Reactie(s) op: App Crumbles: Bejeweled2, Comics, iSmoke en Kenteken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.