App Crumbles: Appie, Medication Tracker, Beurs.nl en Audiobooks.

Door: Redactie Computer!Totaal | 24 februari 2010 08:44

Review

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: Appie, Medication Tracker, Beurs.nl en Audiobooks.

Appie

Deze app van Albert Heijn heeft niet alleen een briljante naam, maar is minstens net zo briljant van opzet. Appie is een digitaal boodschappenlijstje en heeft onder meer ruim 8000 recepten aan boord, inclusief een receptenvinder die het je makkelijk maakt om snel de benodigde ingrediënten op je lijstje te zetten. Ook kun je in appie altijd de nieuwe bonusaanbiedingen vinden, die -heel fraai- ook in Coverflow kunnen worden getoond. Koppel je je bonuskaartnummer aan appie, dan kun je snel de laatste en de vaakst gekochte aankopen bekijken en op je boodschappenlijst zetten. In de winkel kun je de boodschappen eenvoudig doorstrepen. Uiteraard toont appie ook de dichtstbijzijnde winkels en de actuele openingstijden.

Prijs Gratis

Omvang 5,8 MB

Medication Tracker

Met deze app kun je eenvoudig je medicijngebruik bijhouden. Medication Tracker ondersteunt tot vier verschillende medicijnen en toont diverse statistieken.

Prijs €0,79

Omvang 0,5 MB

Beurs.nl

Met deze app heb je direct toegang tot de standen en ontwikkelingen van alle belangrijke beursindices. Daarbij krijg je actuele koersinformatie plus het laatste beursnieuws.

Prijs Gratis

Omvang 0,1 MB

Audiobooks

Luister naar meer dan achttienduizend gratis luisterboeken, dankzij deze gratis app. Enige voorwaarde is dat je verbinding hebt met internet. Om offline te kunnen luisteren, is er een betaalde versie voor 79 eurocent.

Prijs Gratis

Omvang 1,5 MB

0 Reactie(s) op: App Crumbles: Appie, Medication Tracker, Beurs.nl en Audiobooks.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.