Angry Birds Seasons krijgt Paas-thema (Update!)

Door: jalmar-westerhoff | 13 april 2011 12:05

Nieuws

Onlangs heeft Rovio (ontwikkelaar van Angry Birds) via Twitter laten doorschemeren een speciale Paas-editie van Angry Birds Seasons uit te brengen. Voorheen kwamen er o.a. al Halloween, Kerst en Valentijn-edities uit van de app.

Dit artikel is voor het laatst geüpdatet op 13-4-2011: eerste screenshots Angry Birds Seasons Easter

Eerste beelden al opgedoken van de Paas-editie van Angry Birds Seasons. Lees hieronder het originele bericht dat gisteren gepost is.

De laatste update van Angry Birds Seasons was geheel in St. Patricks Day-stijl. Pasen wordt dus het nieuwe thema van de populaire app. Voorlopig is er nog geen preview van Angry Birds Easter beschikbaar. Rovio liet echter via Twitter weten dat deze er binnenkort wel zal zijn.

Eerdere berichten van Rovio gingen al over een grote update voor de originele Angry Birds app. Waarschijnlijk zal deze update in Mei worden gerealiseerd, samen met een update voor Angry Birds Rio. In de zomer van 2011 kunnen we Angry Birds Seasons ook verwachten op de Mac.

Over een week of twee is het al Pasen, de update zal binnenkort beschikbaar worden gemaakt. Dan zullen we dit artikel een update geven.

Download Angry Birds Seasons Angry Birds Seasons - Rovio Mobile Ltd">hier.

0 Reactie(s) op: Angry Birds Seasons krijgt Paas-thema (Update!)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.