Alle informatie bij elkaar in het OS X Helpcentrum

Door: eva-groot eva-groot | 25 november 2013 15:33

How To

De hulp die OS X biedt kan vaak handig zijn, maar soms is het ook wel wat verwarrend. Je krijgt alleen informatie te zien over het programma dat je in gebruik hebt, maar wat als je nou iets over een ander programma wilt weten? Dit artikel helpt je de verwarring weg te nemen.

OS X heeft een ingebouwde Help-functie, die wordt gebruikt door vele toepassingen en is ingesteld om hulp te bieden voor het programma dat actief is. Roep je een vraag op in Pages, dan zal de informatie inzichtelijk zijn die betrekking heeft op dat programma. Als je echter informatie wilt hebben over een ander programma, zoals Safari, dan zal je dit hier niet kunnen vinden.

Overzicht in het Helpcentrum

Om dit op te lossen, schakel je over naar Finder en vervolgens naar 'Help -> Help Centrum'. Op het venster dat je opent, klik je linksonder op 'Helpinformatie voor al uw programma's' en vervolgens kies je voor "Toon Alles' onder Apple Programma's.

Je krijgt nu een overzicht van alle programma's waar informatie over beschikbaar is. Klik op het programma-icoon waar je hulp voor nodig hebt en zoek het antwoord.

0 Reactie(s) op: Alle informatie bij elkaar in het OS X Helpcentrum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.